Informatie

Over YellowBellies

Jouw kind wordt bij ons op een vrijblijvende en positieve manier gestimuleerd om een nóg betere versie te worden van zichzelf. Onze passie voor buiten spelen, het vormen van een sterk karakter en het bijdragen aan een zorgeloze jeugd zijn onze belangrijkste pijlers. Dat maakt van ons een vooruitstrevende organisatie, met een grote lokale verbondenheid, waarbij plezier, sport en gezonde leefstijl, onder zeer betrokken en professionele begeleiding, de belangrijkste uitgangspunten zijn.

Met onze voorbeeldfunctie zijn we een vooruitstrevende bron van inspiratie voor alle doelgroepen. We laten zien dat het cool is om een gezonde leefstijl te hebben!

Bovendien begrijpen we dat je kind je meest kostbare bezit is. We vinden het daarom belangrijk dat je je kind met een goed gevoel bij ons kunt achterlaten. We zorgen vol passie en enthousiasme dat je kind met plezier naar ons toe komt en een gezonde actieve tijdsbesteding heeft. Wat ons hele team met elkaar verbindt is dat we kinderen elke dag met een voldaan gevoel en een glimlach naar huis willen laten gaan.


Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje