Hbo student-medewerker

Een superleuke, relevante en flexibele (bij)baan naast je hbo-studie!

Ben je nog een hbo-bachelor aan het volgen en op zoek naar een leuke en goed betaalde bijbaan? Heb je altijd al met kinderen willen werken en klinkt betaald buitenspelen je als muziek in de oren? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden! Hoe? We vertellen het je graag!

Wij zijn ervan overtuigd dat blije collega’s zorgen voor blije kinderen. Hier doen we dan ook alles voor. We denken graag met je mee en geven je alle mogelijkheden om jouw unieke talenten te ontwikkelen en bieden je de flexibiliteit die je nodig hebt. Extra groot voordeel? Je gaat al direct aan de slag met jouw grote passie: werken met kinderen.

Wanneer mag je als student bij ons aan de slag?

Volg jij een hbo-studie waar opvoeding en ontwikkeling van kinderen deel van uitmaken? Dan zou jij zomaar onze nieuwe flex-topper kunnen worden! Het ligt vervolgens aan de hoeveelheid studiepunten die je hebt gehaald of je aan de slag kunt gaan op onze buitenschoolse opvang (BSO) of kinderdagverblijf (KDV):

Wat zijn de voordelen voor jou?

Werken bij YellowBellies is fijn. Zo fijn, dat je na het afronden van je opleiding vast in dienst wilt komen. Dat komt doordat we één grote sportieve vriendenclub zijn. We houden van een geintje en we hebben plezier in de dingen die we doen. Dit bieden we jou;

Twijfel je nog?

Meer dan de helft van onze collega’s zijn oud stagiairs en BBL-ers, wat betekent dat er voor jou wellicht ook een mooie samenwerking in zit. Bovendien is het bij ons leuk! Onze collega’s beoordelen het werkgeluk met een 8,7(!). Hier zijn we ontzettend trots op! Lees hier het verhaal van oud stagiair Sven. 

Solliciteer op de leukste bijbaan!

Deel je onze passie voor sport, gezondheid en kinderen en vind je plezier net zo belangrijk als wij? Kies voor de leukste bijbaan en word ook een YellowBellie! We komen graag in contact.

Elke dag een feestje!

Een kijkje achter de schermen