Sven vervult een mooi pakket met verschillende rollen bij YellowBellies. Hij is ambassadeur gezonde kinderopvang en neemt de rol van stage geluk op zich. 

Waarom past YellowBellies bij jou?
Het is een snelgroeiend en innovatieve organisatie. Werken met jonge en energieke mensen geeft mij veel energie. Een valkuil voor veel bedrijven is dat werkplezier met de jaren daalt. Dat is bij YellowBellies absoluut niet het geval. Ze doen er alles aan om iedereen zo gelukkig mogelijk te houden. 

Hoe kan je je ontwikkelen binnen YellowBellies?
Vier keer per jaar heb je een talentgesprek. Hierin wordt gekeken naar je talenten en hoe je die verder kan ontwikkelen. Voor elk talent is wel een rol binnen YellowBellies. Je kunt echt de rol oppakken die goed bij je past. Je kunt verdiepen in je rol en uiteindelijk doorgroeien tot expert, met meer taken.

Werkdruk en werkgeluk zijn goed in balans bij YellowBellies.

Sven Rietveld

Wat is jouw rol?
Op dit moment heb ik de rol van stage geluk, als onderdeel van team collega geluk. Dit team behartigt de belangen van collega’s en heeft als taak het bevorderen van plezier in het werk. Ik zorg voor leuke en passende werk- en ontwikkelingsplekken voor stagiairs binnen YellowBellies, zodat ook zij het bij ons naar hun zin hebben. 

Dat past mooi bij de slogan ‘altijd naar je zin’?
Ja precies! Deze slogan leeft heel erg bij mij. Ik ben ervan overtuigd dat als ik het altijd naar mijn zin heb, ik productiever ben en minder vaak ziek. Ik ervaar dan meer plezier in mijn werk.

Waardoor ervaar jij zelf werkgeluk?
Doordat YellowBellies zo innovatief is en altijd zoekt naar nieuwe manieren van werken. Hierdoor is de werkdruk en het werkgeluk goed in balans. Door sportmomenten en leuke activiteiten te organiseren, ben je als team niet alleen maar bezig met het werk. We delen ook veel persoonlijke dingen met elkaar.