Reden voor een feestje én een onthulling op 1 maart!

Deze maand bestaat YellowBellies 12,5 jaar. Wat vliegt de tijd! 

Het begon allemaal in 2011 met de missie van Mark en mij (Danny) om kinderen meer te laten buitenspelen. Dat was namelijk wat wij zelf onze hele jeugd met veel plezier deden. Als buurjongens waren we dag en nacht buiten op ontdekkingsreis en speelden we erop los. Lekker onbezorgd. Dit gunden we ieder kind! 

Nu 12,5 jaar later kunnen we zeggen dat we dit doel aardig bereiken. YellowBellies is uitgegroeid tot een mooi bedrijf met meer dan 1000 blije spelende kinderen elke dag! Er staat een prachtige organisatie met honderden trouwe klanten en mooie samenwerkingen met sportverenigingen, gemeentes en onderwijsinstellingen. Wauw! Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op en hier zijn we echt heel dankbaar voor. 

En dat vieren we graag met iedereen die dit mogelijk maakt. Afgelopen maand hebben we al groots geproost tijdens een knallend feest met ons team. Een legendarische avond vol mooie momenten en een fantastische opkomst. 

Komende week vieren we het met de kinderen. Daarom is het feestweek op onze locaties waarin de allerbeste spellen en activiteiten van de afgelopen 12,5 jaar centraal staan. Dat wordt knallen met klassiekers! Ook ouders zijn welkom. Check de ouderapp voor de specifieke informatie per vestiging.

Maar… we zouden YellowBellies niet zijn als we er niet nóg een schepje bovenop doen. Daarom lanceren wij op 1 maart iets heel erg leuks: ons eigen YELLOWBELLIES LIED, waarmee we de Spotify hitlijsten willen gaan bestormen😉. Een lied van YellowBellies, voor YellowBellies met belangrijke rollen voor kinderen, collega’s en oprichters. Dit wordt heel gaaf! Snel meer.

Veel plezier komende weken en tot snel.

Danny Muijs