Sportief pedagogisch medewerker bso

Buitenspeelbaas

24-30 MBO
(sportief pedagogisch medewerker en buitenspeelbaas zijn verschillende namen voor dezelfde functie)

Zorg jij dat kinderen met plezier buiten spelen?

Was jij als kind ook zo gek op buitenspelen en bestaan jouw mooiste herinneringen uit het buiten ravotten met vrienden? Vind je het ook zo jammer dat kinderen steeds vaker een schermpje nodig hebben om zich te kunnen vermaken en zou je hier graag verschil in willen maken? Dan ben jij er één voor YellowBellies!

Onze buitenschoolse opvang is een veilige en uitdagende plek waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. We krijgen er energie van om kinderen actief bezig te laten zijn en een lach op hun gezicht te bezorgen. Met als hoofddoel dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zit. Help jij ons dit te realiseren?

Hoe dan?

Als buitenspeelbaas maak je zoveel mogelijk kinderen enthousiast om lekker te bewegen en plezier te maken. Je bent een inspirerend voorbeeld en laat de kinderen zien hoe cool het is om gezond bezig te zijn. Dit doe je door het bedenken van uitdagende groepsspellen, maar ook door bijvoorbeeld mee te denken over ons activiteiten – en voedingsbeleid. Je kunt jouw rol bij YellowBellies zo betekenisvol maken als je zelf wilt!

Dit ga je doen:

Welke draai jij hieraan geeft is helemaal aan jou! Kom je ons helpen?

Dit verwachten we van jou:

Beschik je niet over de juiste papieren? Vraag naar de mogelijkheden!

Danique van Ingen, clustermanager
Hier kun je op rekenen

Blije collega’s zorgen voor blije kinderen. We vinden het belangrijk dat jij net zo veel plezier in je werk hebt als wij. We hebben veel oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en juichen eigen initiatief heel hard toe. Iedereen is welkom en niets is te gek. Je komt terecht in een team vol jonge enthousiastelingen die altijd in zijn voor een praatje, geintje of potje tafeltennis of darten. Dit bieden we jou:

Lees hier het verhaal van één van onze enthousiaste teamcoaches Djardo!

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Als je elke dag kinderen blij naar huis wil laten gaan
  • Als je het leuk vindt om samen te werken
  • Als je gepassioneerd bent over buiten spelen
  • Als je in je pauze graag een sigaret opsteekt
  • Als je liever met een kop koffie aan de kant staat, terwijl de kinderen spelen
  • Als je afwachtend bent

Wat ik mooi vind aan werken bij de YellowBellies zijn
de kansen die je krijgt om je te blijven ontwikkelen.
En natuurlijk de goede sfeer!

Femke Burger

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies