Clustermanager bij YellowBellies

Mensgerichte leidinggevende

24-36 Nader te bepalen HBO

YellowBellies, Buitenspeelse kinderopvang

‘Kinderen horen buiten te spelen. Wij deden vroeger niets liever. Wij brengen kinderen in beweging, letterlijk en figuurlijk. Liefst buiten, ook als het regent! Kinderen geven wij graag liefde mee voor onze wereld, voor mens en natuur. Door op jonge leeftijd plezier te ervaren, ruimte te geven hun eigen pad te gaan en gezonde gewoontes aan te leren, leggen kinderen een goede basis voor een gezond en gelukkig leven. We vertrouwen op de natuurlijke ontwikkeling van ieder kind en sluiten daarbij aan.

‘Kinderen die plezier hebben ontwikkelen zich beter.’ 

Mark van Bentum, oprichter

Het is onze uitdaging om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met ons concept. Ons doel is om beweging te creëren, niet alleen bij de kinderen: maar ook binnen onze organisatie. Voor deze uitdaging zoeken wij een Clustermanager die zichzelf herkent in:

Nieuwsgierigduidelijk,  samenwerken, verantwoordelijk,  initiatief, contact, verbindende leider, betrokken, mensgericht

Zo ziet jouw rol eruit

Als leidinggevende fungeer je als bindende factor tussen onze mensen op de kinderopvanglocaties en onze (lange termijn) ambities. Ambities waar jij overigens aan meewerkt en over meedenkt: wij hebben jouw input nodig! Wij zijn van mening dat het altijd beter kan en daar hebben we jou bij nodig: stilzitten is nooit de oplossing. Jij maakt beweging mogelijk in de ontwikkeling van onze collega’s. Bij jou staan mensen op de eerste plaats en je weet tegelijkertijd hoe je jouw kwaliteiten inzet om bedrijfsdoelen te behalen. Je geeft mensgericht leiding aan een cluster van (3 of 4) teamcoaches en hun kinderopvanglocaties. Als clustermanager ben je goed in het ontwerpen, vertalen en uitrollen van plannen/beleid waardoor processen sneller of beter worden. Je werkt samen met sportclubs, onderwijs en andere partners aan het realiseren van onze visie. 

Kortom: de clustermanager zorgt voor blije kinderen én ouders, door het creëren van een leuke, energieke en veilige omgeving, waarbij teamcoaches op locatie in hun kracht staan.

Heb je aantoonbare leidinggevende ervaring en krijg je energie van deze rol bij YellowBellies? Ga je samen met ons deze uitdaging aan? 

Hier kun je op rekenen

Pak jouw kans! Je kunt reageren tot en met 1 maart 2023. Meer informatie over werken bij YellowBellies vind je op onze werken bij pagina.

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Je hebt een groei mindset
  • Je overtreft graag verwachtingen
  • Je kan coachend leidinggeven
  • Als je slecht tegen verandering kunt
  • Als je een ongezonde leefstijl hebt
  • Als je het liefst alleen werkt

Wat ik mooi vind aan werken bij de YellowBellies zijn
de kansen die je krijgt om je te blijven ontwikkelen.
En natuurlijk de goede sfeer!

Djardo Boele

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies
Hi 👋

Kan ik je helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel ons085 130 57 22 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 8:00 tot 17:00 uur zijn wij op kantoor aanwezig. Mail ons
Psst, volg je mij al?

Volg mij op instagram en facebook om op de hoogte blijven van al onze leuke bezigheden.