Clustermanager kinderopvang

Sportieve, doelgerichte leidinggevende met aanstekelijk enthousiasme

24-36 Nader te bepalen HBO/WO

Ben jij een echte verbinder die mensen in hun kracht zet? Zie jij het als een sport om te blijven verbeteren en beschik jij over de juiste tools om beleid en plannen te vertalen naar concrete acties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de leukste en sportiefste kinderopvang midden in het Groene Hart zoeken wij een leidinggevende met kennis, ervaring, kwaliteiten en bovenal: het hart op de juiste plek.

Ons doel is om beweging te creëren, niet alleen bij de kids, maar ook binnen onze organisatie. Als clustermanager zorg jij ervoor dat mensen in hun kracht staan en tot bloei komen, zodat onze organisatie én teamleden in beweging blijven! Letterlijk en figuurlijk.

Zo ziet jouw rol eruit

Jij bent de verbindende factor tussen onze mensen op de werkvloer en onze (lange termijn) ambities achter de schermen. Ambities waar jij aan meewerkt en denkt. Met jouw scherpe blik zie jij overal kansen ter verbetering. Je vertaalt ons beleid in concrete acties op de werkvloer en bent eindverantwoordelijk voor een positief bedrijfsresultaat van jouw vestigingen. Dit heeft onder andere betrekking op een hoge score op werkgeluk en klanttevredenheid en het reëel aansturen op planning en uitgaven.

Als een ondernemer zorg je voor je vestigingen: voor de ouders en teamcoaches, maar ook voor het bedrijfsresultaat. Door jouw helikopterview zorg jij ervoor dat we op alle locaties de beste versie van onszelf laten zien en waarborg je onze uniformiteit.

Dit verwachten we van jou

Je bent een realist die de balans tussen zakelijk belang en individueel belang perfect weet te behouden. Je bent een echte inspirator en bent continue in beweging om doelen te realiseren en te blijven verbeteren.

Je krijgt veel vrijheid voor eigen invulling en beschikt over een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent de sparringspartner van de manager Kinderopvang en het klankbord voor onze teamcoaches. Bij jou staan mensen op de eerste plaats, maar je weet tegelijkertijd hoe je jouw kwaliteiten inzet om bedrijfsdoelen te behalen. Je inspireert ons met creatieve ideeën en motiveert onze collega’s om nog beter in hun kracht te staan!

Kortom: jij zorgt voor blije kinderen én ouders, door het creëren van een leuke, energieke en veilige omgeving waarbij teamcoaches in hun kracht staan!

Je beschikt over de juiste kennis en ervaring:

Je hebt leidinggevende vaardigheden:

Je hebt een ondernemersmentaliteit:

Hier kun je op rekenen

Bij YellowBellies heb je het altijd naar je zin! Dat komt vooral door ons gezellige en hechte team en focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling. We delen dezelfde interesses, zijn enthousiast en hebben veel plezier in ons werk!

Wij bieden jou:

Pak jouw kans!

Stuur je motivatie + cv via onderstaand formulier naar Hanneke. Je kunt reageren tot en met 2 september 2022.  

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

 • Je hebt een groei mindset
 • Je overtreft graag verwachtingen
 • Je bent een inspirerend voorbeeld
 • Als je slecht tegen verandering kunt
 • Als je een ongezonde leefstijl hebt
 • Als je graag status ontleent aan je hiërarchische functie

Wat ik mooi vind aan werken bij de YellowBellies zijn
de kansen die je krijgt om je te blijven ontwikkelen.
En natuurlijk de goede sfeer!

Djardo Boele

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt

Solliciteer op deze vacature

Ben je sportief, is deze vacature iets voor jou? Laat van je horen!

Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Punten scoren? Maak een motivatie video!

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 50 MB.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Heb je nog vragen?

   Vraag het Hanneke Jansen via 0851305722 of hanneke.jansen@yellowbellies.nl

   Footer Achtergrond Yellow Bellies
   Hi 👋

   Kan ik je helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

   Bel ons085 130 57 22 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 8:00 tot 17:00 uur zijn wij op kantoor aanwezig. Mail ons
   Psst, volg je mij al?

   Volg mij op instagram en facebook om op de hoogte blijven van al onze leuke bezigheden.