Flexibele invalkracht

Werken-zoveel-als-je-wilt-superheld

0-40 Vraag naar de mogelijkheden!

De leukste flexibele baan in de kinderopvang

Sta jij aan het begin van je carrière? Studeer je nog? Of weet je gewoon even niet wat je wil, maar lijkt het je leuk om in een fijne werkomgeving te ontdekken waar je energie van krijgt? Ben jij de flexibele topcollega die zorgt dat de kinderen op onze buitenspeelse opvang het altijd naar hun zin laat hebben en die bovendien alle gaatjes in onze planning dichtloopt? Wij zoeken jou!

Heb je geen ervaring of geschikte papieren? Geen probleem, we denken graag in oplossingen en bovendien leiden wij je graag op! Vraag naar de mogelijkheden.

Hanneke Jansen

Zo ziet jouw rol eruit

Als flexibele invalkracht zorg je dat alle kinderen bij de YellowBellies elke keer weer een leuke dag hebben. Jij bent een inspirerend voorbeeld en zorgt ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige en uitdagende omgeving. Met het doel dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zit. Je bent op al onze locaties inzetbaar en daardoor zul je ook met veel van onze gezellige collega’s samenwerken.

Dit ga je doen:

Welke draai jij hieraan geeft is helemaal aan jou!

Dit verwachten we van jou:

Je krijgt veel vrijheid voor eigen invulling en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een belangrijk onderdeel van onze teams op locatie en het visitekaartje van onze organisatie. Bij jou staan de kinderen op de eerste plaats en je vervult met enthousiasme een voorbeeldfunctie voor het hebben van een actieve en gezonde leefstijl!

Kortom: jij zorgt ervoor dat ieder kind het altijd naar zijn of haar zin heeft bij ons door het bieden van betrokken, energieke en enthousiaste begeleiding aan onze YellowBellies!

Dit heb jij te bieden:

Hier kun je op rekenen:

Werken bij YellowBellies is fijn. Zo fijn, dat je niet meer weg wil. Dat komt vooral doordat we een gezellige groep gelijkgestemden zijn. We zijn enthousiast, houden van een geintje en we hebben veel plezier in ons vak. Dit bieden we jou:

Pak jouw kans!

Ontdek hoe jij jezelf binnen onze organisatie kunt ontwikkelen. Lees hier het verhaal van onze Djardo!

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Als je graag buiten speelt
  • Als je graag het initiatief neemt
  • Als je graag samenwerkt
  • Als je in je pauze graag een sigaret opsteekt
  • Als je liever met een kop koffie aan de kant staat, terwijl de kinderen spelen
  • Als je afwachtend en terughoudend bent

Wat ik mooi vind aan werken bij de YellowBellies zijn
de kansen die je krijgt om je te blijven ontwikkelen.
En natuurlijk de goede sfeer!

Djardo Boele

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies