Stagiair BOL- leerjaar 1 of 2, maatschappelijk of HBO

Jong talent

in overleg MBO

Overige stageplekken

Vond jij het buitenspelen vroeger ook al zo leuk? Krijg jij energie van kinderen met een lach op hun gezicht? En wil jij hieraan bijdragen? Wij bij YellowBellies zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij dit nieuwe talent? Laat van je horen! 

Wat ga je doen

Hoe je dit gaat doen, ga je leren bij ons!

Dit verwachten we van jou

Laat van je horen

Wij geloven erin dat iemand zich pas kan gaan ontwikkelen als hij of zij zich veilig voelt. Hier doen wij dan ook alles voor. Zo zorgen wij dat jij je eerste stagedag als fijn ervaart door aan je nieuwe collega’s te laten weten dat jij komt en zij je fijn ontvangen. Daarnaast krijg je van ons een mooi geel tenue zodat je er helemaal bij hoort! Benieuwd of wij plek voor jou hebben? Stuur ons dan een bericht! 

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze stageplaats (n)iets voor jou is

  • Als je van potjes apenkooien en tafeltenniscompetities houdt in plaats van saaie vrijmibo’s!
  • Als je je graag aan afspraken houdt
  • Als je positief en energiek bent
  • Als je in je pauze graag een sigaret opsteekt of een Red Bull drinkt
  • Als je liever met een kop koffie of thee aan de kant staat, terwijl de kinderen spelen
  • Als je niet goed tegen verandering kunt

Er zijn vele kansen om na je stage een fantastische werkplek te scoren. Ik ben
daar het levende voorbeeld van.

Djardo Boele

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies