Leer-werktraject (BBL)

BBL sport en bewegen / pedagogisch medewerker

in overleg MBO

Werkend leren bij YellowBellies

Heb jij altijd al een YellowBellie willen zijn maar nooit de papieren hiervoor behaald? Dan is dit jouw kans! Vind jij het belangrijk dat kinderen met plezier naar de opvang komen? Krijg je er energie van om elke dag op een speelse manier te werken aan een gezond lijf en een gezonde mentaliteit met enthousiaste kinderen? Wij ook. Laat van je horen!

Wat ga je doen

Tegenwoordig kun je via een BBL- leertraject (niveau 3 of 4) je diploma behalen om te kunnen werken bij een kinderopvangorganisatie en dat ook nog eens binnen 1,5 jaar. Tijdens dit traject ben je als pedagogisch medewerker een inspirerend voorbeeld voor kinderen en stimuleer je hen om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige en uitdagende omgeving. Er zijn meerdere ontwikkelmogelijkheden. Nadat jij gesolliciteerd hebt, helpen wij jou met aanmelden voor de opleiding.

Dit verwachten we van jou

Hier kun je op rekenen

Werken bij YellowBellies is fijn. Zo fijn, dat je na de opleiding niet meer weg wil. Dat komt doordat we één grote sportieve vriendenclub zijn. We houden van een geintje en we hebben plezier in de dingen die we doen. Dit bieden we jou;

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze stageplaats (n)iets voor jou is

  • Als je positief en energiek bent
  • Als je kunt omgaan met verantwoordelijkheid
  • Als vitaliteit voor jou belangrijk is
  • Als je in je pauze graag een sigaret opsteekt of een Red Bull drinkt
  • Als je liever met een kop koffie of thee aan de kant staat, terwijl de kinderen spelen
  • Als je niet goed tegen verandering kunt

Er zijn vele kansen om aan je stageplek een fantastische werkplek over te
houden. Ik ben daar het levende voorbeeld van.

Sven Rietveld

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies