Pedagogisch medewerker kdv- bso

De allerliefste leidster

20-36 uur Oudewater MBO

Zorg jij voor blije kinderen?

Vind jij het belangrijk dat kinderen met plezier naar de opvang komen? Doe jij er alles aan om te zorgen voor al die blije gezichtjes en krijg je er energie van om bij te dragen aan de optimale ontwikkeling van kinderen? Dan ben jij er één voor YellowBellies!

Onze buitenspeelse kinderopvang is een veilige en uitdagende plek waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. We geloven in de kracht van een gezonde leefstijl en doen er alles aan om kinderen dit zo vroeg mogelijk eigen te laten maken. Met als hoofddoel dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zit. Help jij ons dit te realiseren?

Hoe dan?

Als pedagogisch medewerker weet jij alles van de ontwikkelingsfases van kinderen en je speelt met enthousiasme in op de verschillende behoeftes tijdens deze fases. Je vindt het leuk om samen met het team een succesvol pedagogisch klimaat op te zetten en je wil jezelf graag ontwikkelingen. Naast de dagelijkse verzorging van kinderen stimuleer je de optimale ontwikkeling door te zorgen voor voldoende beweegruimte en het stimuleren van gezonde voeding. Loop jij over van de goede ideeën? We staan altijd open voor eigen initiatieven! Je bent zorgzaam, betrokken en energiek. Kortom: de liefste leidster!

Dit ga je doen:

Welke draai jij hieraan geeft is helemaal aan jou! Kom jij ons helpen?

Dit ben jij:
Hier kun je op rekenen:

Blije collega’s zorgen voor blije kinderen. We vinden het belangrijk dat jij net zo veel plezier in je werk hebt als wij. We hebben veel oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en juichen eigen initiatief heel hard toe. Iedereen is welkom en niets is te gek. We zijn enthousiast en hebben veel plezier in ons vak. Dit bieden we jou:

Kom jij ons helpen?

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Als je kinderen elke dag blij naar huis wil zien gaan
  • Als je goed kan samenwerken
  • Als je positief en energiek in het leven staat
  • Als je in je pauze graag een sigaret opsteekt
  • Als je liever met een kop koffie aan de kant staat, terwijl de kinderen spelen
  • Als je afwachtend bent

Altijd naar je zin is niet alleen goed gekozen, het is ook écht zo.

Lisanne de Goeij

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt

Je collega’s op deze locatie

Iedere locatie heeft een eigen locatiecaptain, het vaste aanspreekpunt voor alle operationele zaken. De teamcoaches worden aangestuurd door Mark en Danny. Op deze locatie is Petra de locatiecaptain.

Petra
Nikita
Femke
Robin
Annette
Ilse
Lisanne
Manon
Dominique
Kiki
Naomi
Shari
Virginia
Luna
Mandy
Echica
Laura
Footer Achtergrond Yellow Bellies