Pedagogisch medewerker kdv- bso

alleen de liefste juffen

20-36 uur Oudewater MBO

Zorg jij voor blije kinderen?

Vind jij het belangrijk dat kinderen met plezier naar de opvang komen? Krijg je er energie van om elke dag op een zorgzame, betrokken en speelse manier een bijdrage te leveren aan al die blije gezichtjes? Dan zoeken we jou!

Hoe dan?

Als pedagogisch medewerker weet jij alles van de ontwikkelingsfases van kinderen en kan jij met passie en enthousiasme inspelen op de wensen en behoeften van de doelgroep. Je vindt het leuk om samen met het team een succesvol pedagogisch klimaat op te zetten en je wil jezelf graag ontwikkelen. Jij bent een inspirerend voorbeeld op het gebied van een gezonde leefstijl en zorgt ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige en uitdagende omgeving. Zo zorg je altijd voor voldoende beweegruimte, stimuleer je gezonde voeding en houd je van een grapje. Dit doe je met een zorgzame, enthousiaste en betrokken houding.

Dit ga je doen:

Welke draai jij hieraan geeft is helemaal aan jou!

Dit verwachten we van jou:
Hier kun je op rekenen

Werken bij YellowBellies is fijn. Dat komt vooral doordat we een gezellige club gelijkgestemden zijn. We zijn enthousiast, houden van een geintje en we hebben veel plezier in ons vak. Dit bieden we jou:

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Als je kinderen elke dag blij naar huis wil zien gaan
  • Als je goed kan samenwerken
  • Als je positief en energiek in het leven staat
  • Als je in je pauze graag een sigaret opsteekt
  • Als je liever met een kop koffie aan de kant staat, terwijl de kinderen spelen
  • Als je afwachtend bent

Altijd naar je zin is niet alleen goed gekozen, het is ook écht zo.

Lisanne de Goeij

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt

Je collega’s op deze locatie

Iedere locatie heeft een eigen locatiecaptain, het vaste aanspreekpunt voor alle operationele zaken. De teamcoaches worden aangestuurd door Mark en Danny. Op deze locatie is Petra de locatiecaptain.

Petra
Femke
Lisanne
Ilse
Annette
Kiki
Naomi
Virginia
Luna
Shari
Mandy
Robin
Dominique
Laura
Manon
Footer Achtergrond Yellow Bellies
Hi 👋

Kan ik je helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Bel ons085 130 57 22 Wij zijn vandaag een dagje vrij! Waarschijnlijk neemt er niemand op. Tussen 8:00 tot 17:00 uur zijn wij op kantoor aanwezig. Mail ons
Psst, volg je mij al?

Volg mij op instagram en facebook om op de hoogte blijven van al onze leuke bezigheden.