Stagiair BOL- leerjaar 3 & 4, niveau 3 of 4

Blije 3e of 4e jaars stagiairs

in overleg MBO

Stagetoppers

Vond jij het buitenspelen vroeger ook al zo leuk? Krijg jij energie van kinderen met een lach op hun gezicht? En wil jij hieraan bijdragen? Wij ook. Kom jij ons helpen? 

Wat ga je doen

Als stagiair maak je zoveel mogelijk kinderen enthousiast voor een gezonde leefstijl. Ook het meisje wat bij gym altijd als laatste gekozen wordt en het jongetje wat weinig motivatie heeft. Je organiseert onder andere te gekke activiteiten en weet kinderen te enthousiasmeren. Jij bent een inspirerend voorbeeld en zorgt ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een veilige en uitdagende omgeving.

Dit verwachten we van jou

Hier kun je op rekenen

Stagelopen bij YellowBellies is fijn. Zo fijn, dat je nooit meer weg wil. Dat komt doordat we één grote sportieve vriendenclub zijn en leuke dingen met elkaar doen. We houden van een geintje en we hebben plezier in de dingen die we doen. Dit bieden we jou;

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze stageplaats (n)iets voor jou is

  • Als je van potjes apenkooien en tafeltenniscompetities houdt in plaats van saaie vrijmibo’s!
  • Als je het fijn vindt om zoveel mogelijke eigen keuzes te maken
  • Als je gepassioneerd bent over sport en gezondheid
  • Als je in je pauze graag een sigaret opsteekt
  • Als je liever met een kop koffie of thee aan de kant staat, terwijl de kinderen spelen
  • Als je niks geeft om een gezonde leefstijl

Er zijn vele kansen om na je stage een fantastische werkplek te scoren. Ik ben
daar het levende voorbeeld van.

Sven Rietveld

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies