Locatiemanager

Energieke teamcoach

24-36 Nader te bepalen mbo-hbo
(teamcoach en locatiemanager zijn verschillende benamingen voor dezelfde functie)

Onze visie

Kinderen horen buiten te spelen. Wij deden vroeger niets liever. Wij brengen kinderen in beweging, letterlijk en figuurlijk. Liefst buiten, ook als het regent! Kinderen geven wij graag liefde mee voor onze wereld, voor mens en natuur. Door op jonge leeftijd plezier te ervaren, ruimte te geven hun eigen pad te gaan en gezonde gewoontes aan te leren, leggen kinderen een goede basis voor een gezond en gelukkig leven. We vertrouwen op de natuurlijke ontwikkeling van ieder kind en sluiten daarbij aan.

“Kinderen die plezier hebben ontwikkelen zich beter”. 

Mark van Bentum, oprichter

Het is onze uitdaging om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met ons concept. En dat doen we met blije bevlogen collega’s in gebalanceerde teams. We zoeken een teamcoach die als leidinggevende van één van deze teams de uitdaging aan wil gaan en zich herkent in de volgende woorden:

Betrokken, nieuwsgierig,  samenwerken, verantwoordelijkenergiekinitiatief

Zo ziet jouw rol eruit

Als locatiemanager ben je samen met je team verantwoordelijk voor blije kinderen én ouders. Je creëert en bewaakt een energieke, zorgzame en veilige omgeving, waarin iedere collega zijn of haar verantwoordelijkheden met plezier pakt en vormt een hecht team. Daarnaast werk je veel samen met je collega teamcoaches en clustermanager. Je signaleert kansen en bedreigingen en kaart deze aan. Je denkt mee over en werkt mee aan de ambities van de organisatie. 

Wij zijn van mening dat het altijd beter kan en daar hebben we jou bij nodig: stilzitten is nooit de oplossing. Met jouw kwaliteiten haal je het maximaal haalbare uit je team en jouw locatie. Je werkt samen met sportclubs, onderwijs en andere partners aan het realiseren van onze visie.  

Dit ga je doen:
Dit verwachten we van jou:
Hier kun je op rekenen:

Pak jouw kans en ga samen met ons de uitdaging aan!

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Je hebt een groei mindset
  • Je overtreft graag verwachtingen
  • Je kan coachend leidinggeven
  • Als je slecht tegen verandering kunt
  • Als je een ongezonde leefstijl hebt
  • Als je het liefst alleen werkt

Wat ik mooi vind aan werken bij de YellowBellies zijn
de kansen die je krijgt om je te blijven ontwikkelen.
En natuurlijk de goede sfeer!

Djardo Boele

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies