YellowBellies Groepshulp

Veelzijdige vliegende keep

0-24 Meerdere Rijbewijs B en een vrolijk humeur

Word jij onze vliegende keep?

Spring jij net als wij je bed uit voor blije kinderen? Maak je jezelf graag nuttig en draai je je hand niet om voor uiteenlopende taken? Dan ben jij de vliegende keep die we zoeken!

Hoe dan?

Als YellowBellies groepshulp ondersteun je de collega’s op locatie door het uitvoeren van uiteenlopende taken. Zo kan het zomaar voorkomen dat je na het wegwerken van de vaat, aan de slag gaat met het voorbereiden van de eet – en drinkmomenten of de auto inspringt om de kinderen op te halen uit school. Met recht een vliegende keep dus!

Dit ga je doen:

Als groepshulp heb je voornamelijk een faciliterende rol op locatie, waarbij je de collega’s op de groep ondersteunt en helpt de kinderen het zoveel mogelijk naar hun zin te laten hebben. Dit vraagt naast je vaste ’takenpakket’ ook om eigen initiatief en flexibiliteit: je helpt waar nodig. Je mag altijd meedoen met de activiteiten (als de planning dit toelaat) en helpt boven alles de veiligheid van de kinderen te waarborgen.

Dit verwachten we van jou:

Hier kun je op rekenen

Blije collega’s zorgen voor blije kinderen. We vinden het belangrijk dat jij net zo veel plezier in je werk hebt als wij. We hebben veel oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en juichen eigen initiatief heel hard toe. Iedereen is welkom en niets is te gek. Je komt terecht in een team vol jonge enthousiastelingen die altijd in zijn voor een praatje, geintje of potje tafeltennis of darten. Dit bieden we jou:

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Waarom deze baan (n)iets voor jou is

  • Als je vrolijk wordt van het contact met onze kleine helden
  • Als je graag de handen uit de mouwen steekt
  • Als je altijd klaarstaat om mensen te helpen
  • Als je een wegpiraat bent
  • Als je onrustig wordt van flexibiliteit
  • Als je houdt van eentonig werk

Blije collega's zorgen voor blije kinderen

Mark van Bentum

Hoe het is bij YellowBellies

Een boterham met hüttenkäse en komkommer? Of een lekkere groentesoep? Dat leren kinderen eten bij ons. Maar wel dankzij jou, omdat jij ze proactief uitnodigt om nieuwe smaken te proberen. Begrijp dat je een voorbeeld bent. Kinderen nemen alles van je over.

Ons team kent bijzonder weinig verloop. Onze klanten en collega's beoordelen ons met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we super trots op. Hopelijk vind jij werkgeluk en klanttevredenheid net zo belangrijk als wij.

Je bent wat je eet! Daarom eten we graag gezond. Je kunt uiteraard gratis mee lunchen. En natuurlijk kun je altijd zoveel fruit pakken als je wil.

Iedereen is altijd in ontwikkeling. We vinden het geweldig om persoonlijk met de organisatie mee te groeien. We hebben een groei-mindset. En we delen onze nieuwe inzichten graag met elkaar.

$thum_header_alt
Footer Achtergrond Yellow Bellies