YellowBellies naar Linschoten

Goed nieuws!

YellowBellies komt naar Linschoten! We hebben groen licht gekregen om te gaan starten met onze buitenspeelse BSO in Linschoten. Na de herfstvakantie gaan we een samenwerking aan met voetbalvereniging Linschoten (VVL), waarbij we gebruik gaan maken van de mooie accommodatie en sportfaciliteiten. Een perfecte plek waar we ons elke dag op een speelse manier kunnen uitleven. We hebben er zin in!

Puntjes op de “i”

Wanneer we starten? Het plan is om na de herfstvakantie (4 november 2024) te starten. Er zijn op dit moment nog een aantal voorwaarden gesteld waar acties voor vereist zijn. Bovendien moet er een officiële procedure plaatsvinden met de GGD, die een termijn van enkele weken kent. Daarnaast zorgen we er graag voor dat we bij opening helemaal klaar zijn voor de komst van alle leuke kids uit Linschoten. Hier nemen we graag de tijd voor!

Hoe kan ik inschrijven?

Wil je jouw kind(eren) inschrijven voor de YellowBellies in Linschoten? Super leuk! Je kunt je inschrijven via deze inschrijflink.
Let op: De inschrijving is niet direct definitief. De inschrijving is definitief nadat we een contract hebben gestuurd en jij als ouder deze goedgekeurd hebt. Het is voor ons pas mogelijk om een contract te sturen, nadat de hierboven genoemde GGD-procedure is afgerond. Het is dus aan te raden zo snel mogelijk in te schrijven, zodat we straks snel kunnen schakelen.

Professioneel, sportief, flexibel, meedenkend, gezellig!

Corina, mama van Sem, Tijn en Nine

Rondleidingen en informatieavond

De komende tijd zullen wij hard aan de slag gaan om V.V. Linschoten om te toveren tot een YellowBellies-waardige locatie! Dit betekent dat het op dit moment helaas nog niet mogelijk is om een rondleiding aan te vragen. Heb je je ingeschreven? Dan ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons wanneer het wel mogelijk is om een rondleiding aan te vragen. We zijn voornemens om een aantal weken voor de opening daarnaast een informatievond te organiseren, waar iedereen welkom is en er de gelegenheid is om vragen te stellen aan ons team. De exacte datum van deze informatieavond zal later gecommuniceerd worden.

Meer informatie over onze visie en werkwijze? Neem gerust een kijkje op onze website!

Vragen?

Wil je extra informatie ontvangen over onze buitenspeelse kinderopvang of heb je vragen over jouw persoonlijke situatie? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid? Mail naar planning@yellowbellies.nl

Vragen over locatie Linschoten

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een kijkje achter de schermen

Elke dag een feestje

Altijd naar je zin!

Plezier staat bij ons bovenaan! We durven zelfs een altijd-naar-je-zin-garantie af te geven.

Buiten spelen

Als het even kan zijn we buiten te vinden. Hier maken we graag gebruik van de mooie sportvelden.

De leukste begeleiders

Onze collega’s zijn onze superhelden. We zijn trots op ons sportieve en enthousiaste team, met zowel mannelijke als vrouwelijke toppers!

Ook jij hoort erbij

Naast het vrij spelen doen we graag groepsactiviteiten. Zo wordt ieder kind evenveel betrokken en versterken we het groepsgevoel.

Lekker actief

We houden ervan om lekker actief bezig te zijn. Iedere dag is er daarom weer wat cools te doen!

Persoonlijk

We zien ieder kind (en zijn of haar ouders) en maken graag iedere middag tijd voor de persoonlijke overdracht.

Lekker spelen

Naast de groepsspellen is er ook tijd om lekker zelf te spelen, of om juist even de rust op te zoeken.

De grootste supporters

Wij zijn de grootste supporters van jouw zoon en dochter en zorgen ervoor dat hij of zij het altijd naar zijn zin heeft.

Verantwoorde voeding

Wij staan voor een verantwoorde levensstijl. Hierdoor zit je lekkerder in je vel!

Ik ben een YellowBellie!

En jij? Kom bij ons spelen en heb het altijd naar je zin.