Deze vrolijke topper Lisanne werkt sinds de opening in april 2021 op ons nieuwe kinderdagverblijf. Ze is hier gestart samen met een fonkelnieuw team. Elke dag staat ze met een glimlach voor kinderen én ouders klaar. Ze vervult de rol van pedagogisch medewerker en teamplanner. 


WAAROM PAST YELLOWBELLIES BIJ JOU?

YellowBellies staat voor mij voor enthousiasme! Je ziet het overal: op de website, op social media en natuurlijk bij de medewerkers. “Altijd naar je zin”, is niet alleen een goedgekozen slogan, het is ook echt zo. Iedereen heeft het naar zijn zin bij YellowBellies: kinderen, medewerkers en ouders. Ik ben trots dat ik hier deel van uitmaak. 

WAT IS HET VERSCHIL MET JE VORIGE BAAN?

De zelfsturende teams zijn helemaal nieuw voor mij. Daarnaast wordt er echt geluisterd naar de medewerkers, ik voel me gehoord. En dan noem ik toch nog een keer het enthousiasme. 

HOE BEVALT HET WERKEN BIJ YELLOWBELLIES?

Heel goed, wat een leuk bedrijf en team is dit! Ik ben zo warm ontvangen door mijn nieuwe collega’s, ik voel me echt welkom. Het werken in een zelfsturend team bevalt me ook uitstekend. Hierdoor word ik nog meer betrokken bij YellowBellies als geheel. Bovendien word ik steeds opnieuw uitgedaagd. Ik krijg de ruimte om mijn talenten te ontwikkelen. Ik kan doen wat het best bij me past, waar ik in uitblink. Dat is tof!


‘Altijd naar je zin’ is niet alleen goed gekozen, het is ook écht zo!

Lisanne de Goeij


HOE HEB JIJ JE ONBOARDING ERVAREN?

Fijn! Het was af en toe best pittig, maar vooral ontzettend leerzaam. De onboarding-dagen waren op een leuke manier ingedeeld, ik werd er iedere keer opnieuw enthousiast van. Als nieuw team leer je elkaar op een leuke manier kennen. Bovendien ben je meteen op de hoogte van alle ins en outs van de YellowBellies.

HOE BEVALT HET WERKEN MET ROLLEN IN PLAATS VAN FUNCTIES?

Soms vind ik het nog wel spannend, maar ik zie het als een leuke uitdaging naast het groepswerk. Doordat iedereen een eigen rol heeft, merk ik dat er veel meer gecommuniceerd wordt met collega’s onderling. Ook merk ik dat ik creatiever word op alle vlakken. Ik vind het gaaf om me zo te kunnen ontwikkelen.