Kom bij ons werken en heb het altijd naar je zin!

Als er twee cijfers zijn die heel goed weergeven of we op de goede weg zijn, zijn het wel werkplezier en klantgeluk. Perfecte pijlers voor onze ‘altijd-naar-je-zin-visie’. Daarom zijn deze enquêtes elk jaar voor ons een bijzonder meetmoment vol mooie complimenten en waardevolle feedback, die we met zijn allen kunnen gebruiken om het nog leuker, beter en gezellig te maken bij YellowBellies. In dit artikel lees je de uitslag van onze werkplezierenquête.

Werkplezier
Blije collega’s zorgen voor blije kinderen. Daar zijn we van overtuigd! Daarom meten wij het werkplezier binnen YellowBellies jaarlijks aan de hand van de werkplezierenquête. Ongeveer 35 collega’s hebben de enquête ingevuld en daarmee hebben wij ontzettend veel waardevolle feedback gekregen.

Prachtig resultaat
Om met de deur in huis te vallen: het werkplezier van onze collega’s wordt beoordeeld met een 8,7! Een prachtige score waar we ongelofelijk trots op zijn. Vorig jaar werd het werkplezier nog beoordeeld met een 8,4.

Waardevolle feedback
Naast deze fantastische score hebben we ook mooie feedback van onze collega’s gekregen waar we natuurlijk graag mee aan de slag gaan. Collega’s geven aan:

Actieplan
Inmiddels zijn er diverse acties in gang gezet met betrekking tot de waardevolle feedback. Een klein tipje van de sluier:

Door te laten zien dat we echt iets met de feedback doen, hopen we te laten zien dat iedereen meetelt bij YellowBellies. En niet onbelangrijk, dat het werkplezier bij YellowBellies alleen maar toeneemt! 

Blije collega’s zorgen voor blije kinderen en blije kinderen zorgen voor blije klanten!

Mark van Bentum