Ooit begonnen als stagiair en nu is Djardo al meer dan vijf jaar in vaste dienst bij YellowBellies. Hij vervult de rol van groeipropeller. Na de zomervakantie start hij een nieuwe bso-locatie in Woerden.

Waarom werk jij bij YellowBellies?
Als jonge Djardo was ik zoekende naar wat ik wilde worden. Wel was ik altijd al gek op kinderen en op sporten. Ik kwam terecht bij YellowBellies omdat het een enthousiast bedrijf is, waar extreem gemotiveerde mensen werken. En natuurlijk de combinatie tussen kinderen en sporten. Daar wilde ik me wel verder ontwikkelen. In de afgelopen jaren heb ik helemaal gevonden wat ik leuk vind. 

Vertel! 
De rol van locatiecaptain op de nieuwe locatie in Woerden past perfect bij me. Ik vind het leuk om leiding te geven. Daarnaast zit ik in team groeiproppeller. Samen met de andere teamleden ben ik verantwoordelijk voor de groei van YellowBellies in de bestaande en nieuwe plaatsen zoals Woerden. Ik verzorg daarin het operationele deel, zoals de dagelijkse leiding op de nieuwe locatie.

Je bent al lang betrokken bij YellowBellies, heb je de organisatie zien veranderen?

Ik heb een enorme groei meegemaakt. Toen ik begon bij YellowBellies werkten er tien mensen, dat zijn er nu veertig. Bovendien is de hele organisatie een stuk professioneler geworden. 

Ik heb helemaal gevonden wat ik leuk vind!

Djardo Boele


De teams zijn zelfsturend, hoe vind je dat?
Erg leuk! De rol van locatiecaptain is hierdoor nogal veranderd. In plaats van dat de captain voor alles verantwoordelijk is, ligt de verantwoordelijkheden nu bij de teamleden. Als locatiecaptain begeleid je de processen. De rollen zijn helemaal omgedraaid. 

Wat maakt het werken bij YellowBellies leuk?
De kansen die je krijgt om door te groeien en te blijven ontwikkelen. De sfeer binnen de teams is bijzonder goed, dat maakt je werkdag gezellig! En het allerbelangrijkst: de glimlach op de gezichten van de kinderen, omdat ze het zo naar hun zin hebben. Daar kom ik iedere dag mijn bed voor uit.